Wat is keeper tape?

Een goede goalkeepertape, keeper tape, is gemaakt van een speciaal ontwikkelde latex, welke ideaal is voor het gebruik als keeper tape. Deze latex is non-adhesive en hecht 100% op zichzelf, omdat het op deze manier hecht is er geen sprake van lijm die achterblijft op je huid en kun je dus tapen zonder huid-irritatie. Daarnaast is de tape makkelijk afscheurbaar en water resistent.

Wanneer je je vingers tapet, zorgt de tape ervoor dat je vingers zich niet overstrekken. Je kunt je vingers tapen met gewone sporttape, maar ook met deze speciale keepers-tape. Voor je polsen bereik je met keeperstape hetzelfde effect: je zorgt ervoor dat je polsen minder makkelijk achterover klappen, dubbelklappen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van keeper-tape?

 Onderstaand vertellen we wat de belangrijkste zaken zijn om op te letten bij het kopen van een keeper tape. 

keeper-tape

1. Manier van hechten

Een goede keepertape laat geen lijmresten achter op de huid. 

2. Gebruiksgemak van keeper tape

Prettige keeper tape is keepertape die makkelijk en recht scheurt.

3. Extra eigenschappen die belangrijk zijn voor keeper tape

Niet alle keepertape is prettig in gebruik, met name vocht kan erg vervelend zijn. Zorg dat je de tape die je koopt waterafstotend is.

Kan ik keeper tape meerdere keren gebruiken?

Een goede keeper tape kun je gewoon meerdere keren gebruiken. PST keeper tape is speciaal ontwikkeld voor keepers waarvoor het handig is dat ze niet telkens nieuwe tape hoeven aan te schaffen, het is het belangrijkste verschil met gewone sporttape. Keeper tape kopen kan in deze webshop.

Add a comment

 (with http://)