Kinesiotape Kruidvat - Verstandige aankoop of niet?

- Categories : Soorten Kinesiotape

Kinesiotape van Kruidvat of toch een ander merk? Kinesiotape wordt in de sportwereld steeds meer een standaard bij het verhelpen van blessures en het verbeteren van sportprestaties.

Naarmate er steeds meer vraag naar is, komen er ook steeds meer aanbieders van kinesiotape. In alle prijsklassen vind je kinesiotape. Zo biedt ook de Kruidvat kinesiotape aan. De interesse voor deze kinesiotape van de Kruidvat is er voornamelijk door de prijs. Je kunt namelijk bij de Kruidvat al een rol kinesiotape kopen voor €4,99 exclusief verzendkosten.

Maar helpt deze kinesiotape nu wel en is het wel verstandig om dit te kopen? 

Duurdere soorten kinesiotape

Voor een hogere kwaliteit, betaal je meer. En dit geldt ook voor kinesiotape. Duurdere merken kinesiotape zijn bijvoorbeeld CureTape en Sporttape X. Deze duurdere merken worden vaak gebruikt door fysio’s, professionele sporters en sportteams. Maar ook normale sporters die het maximale effect en gebruikersgemak willen, kopen deze merken. 

Voordelen van merken zoals Sporttape X

Voordelen van Sporttape X ten opzichte van kinesiotape van Kruidvat zijn onder andere:

  1. Makkelijk af te scheuren;
  2. Makkelijk aan te brengen (zelfklevend);
  3. Verschuift niet, ook niet onder zware omstandigheden zoals zwemmen, zweten en douchen;
  4. Rekbaarheid van 150%-180%;
  5. Blijft 5 dagen goed en comfortabel zitten. 

Kruidvat kinesiotape

De voordelen die je hebt bij een duurdere soort kinesiotape, heb je vaak niet bij een goedkopere merk. Een ervaring gedeeld bij een sporttape van Kruidvat is dan ook:

Ervaar de soorten kinesiotape zelf

Kinesiotape van de Kruidvat mag dus misschien goedkoper zijn, maar waarschijnlijk zal je ervaring ook minder zijn. Voor het maximale effect, kun je het beste een beter merk bestellen. Maar jij bent natuurlijk zelf de beste onderzoeker om te zien welke kinesiotape beter is. Bekijk hier ons overzicht kinesiotape.

Add a comment

 (with http://)