Tape voor fysio's? Bekijk waarom SporttapeX de beste keuze is!

- Categories : Soorten Kinesiotape

Bij tape voor fysio's zijn verschillende zaken belangrijk, zoals: Hechting, rekbaarheid, lang comfort voor de drager en uiteraard de prijs! Sporttape.nl is exclusief partner van SporttapeX, de ideale tape voor fysio's, professionals en sportverenigingen. Daarom is de Sporttape ook al vaste partner van fysio's door heel Nederland! 

Naast de kinesiotape kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Kinesiotape
  • Sokkentape
  • Keeper tape
  • Sporttape
  • Rekverband

Kinesiotape

Kinesiotape en fysio's gaan hand in hand. Er zijn weinig fysio's die geen gebruik maken van deze tape. Er zijn een aantal gevestigde merken tape voor fysio's op de Nederlandse markt. Maar bij deze merken geldt vaak dat ze of kwalitatief goed zijn en heel duur of ze zijn een stuk goedkoper, maar dan is de kwaliteit ook een stuk minder. De meeste fysio's kiezen dan de tape die kwalitatief goed is. Logisch, want de fysio's zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit die de patiënt ervaart.

SporttapeX is anders. Van de fysio's waarmee wij samenwerken horen we dat SporttapeX één van de beste tapen is en qua prijs een stuk interessanter dan andere merken die zulk hoge kwaliteit aanbieden. Hierom is het voor veel fysio's deze tape te kiezen en dus een overstap te maken. Bovendien heeft SporttapeX ook unieke kleuren, die andere merken niet hebben, Het is zelfs mogelijk je om eigen tape-ontwerp te laten drukken.

Andere producten

Naast de kinesiotape voor fysio's bieden wij ook andere producten aan die fysio's kunnen afnemen.

Sporttape

Sporttape zorgt voor een meer bewegelijkheid in uw gewrichten, versteviging van uw spieren en voor de vermindering van pijn. Sporttape is dan ook uitermate geschikt voor sporters met verschillende blessures. Door gebruik te maken van sporttape kan de drager alsnog zonder beperkingen zijn of haard sportactiviteit vervolgen. Vanwege de goede en praktische werking is deze sporttape bij fysiotherapeuten dan ook een tape die graag gebruikt wordt.

Rekverband

Rekverband gebruikt men vooral bij verrekkingen en verstuikingen. Eveneens zorgt rekverband voor sneller herstel van uw gewrichten en doet het de zwelling verminderen. Met name direct na een verstuiking is het verstandig om te beginnen met koelen en vervolgens met het aanbrengen van drukverband.

Onze tape voor fysio's proberen?

Wilt u onze tape voor fysio's proberen? Vraag dan een gratis proefrol SporttapeX aan en ervaar zelf de kwaliteit! Neem gerust contact op info@desporttapeshop.nl of maak alvast een account aan op onze B2B-omgeving.


Add a comment

 (with http://)