Sporttape - Gebruik sporttape om beter te kunnen presteren. De sporttape van SporttapeX blijft 3-5 werkdagen zitten.

Kinesiotape knie - Kinesiotape voor je knie gebruiken, is erg verstandig zijn. Het is namelijk een goedkope en effectieve manier van blessurepreventie of pijnvermindering.

Kinesiotape enkel - Bekijk waarom Kinesiotape een goede oplossing is voor je enkel.

Kinesiotape schouderKinesiotape voor je schouder is effectief voor overbelaste spieren, schouderproblemen en ondersteuning rondom de schouder. 

Gekleurde sporttape kopen - Gekleurde sporttape kopen? De gekleurde sporttape is gemaakt van 100% katoen en is erg eenvoudig in gebruik. 

Kinesiotape aanbrengen - Kinesiotape aanbrengen is soms lastig. Deze tips en video's helpen je daarbij, voor het maximale effect.

Sporttape aanbrengen - Sporttape moet in de juiste positie zitten om effect te hebben. Deze tips en video's helpen je daarbij.

Kinesiotape hoe lang laten zitten - Kinesiotape, hoe lang moet je dat laten zitten? De volledige uitleg, per lichaamsdeel.

Fysiotape kopen - Welke soorten en maten zijn er? Bij ons koop je fysiotape voor een scherpe prijs en profiteer je van gratis verzending.

Medical tape kopen - Voor het kopen van medical tape is het belangrijk dat je weet welke soort of type het beste bij jou past.

Kousentape - Kousentape is verschillende kleuren en maten. De kousentape is van het merk Premier, wat een uniek merk is.

SporttapeX - 'SPORTTAPE' of ook wel ‘SPORTTAPE X’ genoemd (in combinatie met hun logo) is een opkomend kinesiotapemerk en is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Sporttape.nl.

Kinesiotape hardlopen - Kinesiotape voor tijdens het hardlopen versneld het natuurlijk herstelproces van het lichaam.

Kinesiotape voetballen - Kinesiotape tijdens het voetballen geeft versteviging aan de spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Kinesiotape tennisarm - Kinesiotape voor het behandelen van een tennisarm zorgt voor een natuurlijk herstelproces zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Volleybal tape - Volleybal tape verbeterd jouw sportprestaties en voorkomt blessures. SporttapeX is makkelijk aan te brengen en af te scheuren.

Kinesiotape handbal - Kinesiotape voor handballers is makkelijk aan te brengen en af te scheuren. Blijft 5 dagen goed en comfortabel zitten.

Kinesiotape zwemmen - Kinesiotape voor zwemmers verschuift niet tijdens het zwemmen. Verlicht de pijn van een blessure en werkt aan een sneller herstel.

Kinesiotape judo - Kinesiotape tijdens het judoën blijft goed zitten en verschuift niet.

Kinesiotape hockey - Verlicht de pijn van de blessure met SporttapeX en biedt ondersteuning aan een sneller herstel.

Kinesiotape turnen - SporttapeX, van top kwaliteit. Bevordert jouw turnprestaties!

Sokkentape voetbal - Gegarandeerd geen kapotte sportsokken meer met de Premier Socktape. Goede hechting en laat geen lijmresten achter.