Kinesiotape voor het behandelen van een tennisarm is een tape techniek dat is ontwikkeld om het natuurlijk herstelproces van het lichaam te versnellen en tegelijkertijd versteviging te geven aan de spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Kinesiotape wordt door veel tennissers gebruikt. Bij alle type sporters, van professionele sporters op televisie tot aan een teamgenoot of iemand bij je in de sportschool maakt gebruik van de kleurrijke kinesiotape. 

Tennisarm behandelen met kinesiotape van SporttapeX

Kinesiotape is voor verschillende doelen te gebruiken. Zo is het te gebruiken voor het herstel van een tennisarm, ook verlicht kinesiotape de pijn en het oncomfortabele gevoel van een tennisarm tijdens en na het tennissen. Ook als je last hebt van kneuzingen en zwellingen, kan Kinesiotape ondersteunen aan een sneller herstel. Alhoewel kinesiotape in eerste instantie vooral gebruikt werd voor het helende effect, wordt het nu ook gebruikt om de tennisprestaties te verbeteren. Je kunt kinesiotape gebruiken voor een tenniswedstrijd om zo een eventuele tennisarm te voorkomen en de langdurigheid van je prestaties te verbeteren. 

Voordelen van kinesiotape bij een tennisarm

Kinesiotape gebruiken tijdens het tennissen biedt vele voordelen:

- Makkelijk af te scheuren;

- Makkelijk aan te brengen (zelfklevend);

- Verschuift niet, ook niet onder zware omstandigheden zoals zwemmen, zweten en douchen;

- Rekbaarheid van 150%-180%;

- Blijft 5 dagen goed en comfortabel zitten.

Probeer de Kinesiotape tijdens het tennissen en voel het verschil. Te gebruiken bij enkelblessures, knieblessures, blessures aan heup of bovenbeen. De kinesiotape is in twee vormen verkrijgbaar: kinesiotape precut en kinesiotape rol. Heb je vragen over kinesiotape kopen? Neem dan gerust contact op met info@sporttape.nl.