Sokkentape van het merk Premier Socktape is de ideale sokkentape. Deze sokkentape maakt gebruik van een speciale lijm welke voor een goede hechting zorgt, maar geen lijmresten achterlaat op de sok. Gegarandeerd geen kapotte sportsokken meer.

Sokkentape in verschillende formaten en kleuren

De sokkentape zijn in meerdere formaten te verkrijgen, zo vind je bij ons sokkentape van 19 mm (smal) en van 38 mm (breed). Welk formaat je nodig hebt, hangt af van je wensen. Je kunt bijvoorbeeld de smalle sokkentape gebruiken voor de bovenkant van je sportsokken en de brede sporttape voor onder je scheenbeschermer. Zo blijven je sportsokken nog beter op zijn plaats zitten. Het mooiste is natuurlijk als de sokkentape een beetje past bij de kleuren van je voetbaloutfit. Dat moet met de sokkentape van Sporttape.nl wel goedkomen. Bij ons vind je namelijk veel verschillende kleuren zoals paars, oranje, donkerblauw, hemelblauw, groen, rood, lichtblauw, kastanje bruin, roze en de basiskleuren zwart en wit.

Sokkentape voor het voetballen bestellen bij Sporttape.nl

De sokkentape bestel je vandaag en je hebt de tape morgen in huis! En voor de verzendkosten betaal je maar €2,95. Wil je graag meer dan één rol bestellen? Dan profiteer je van onze volumekorting. Bij 2 rollen bespaar je €1,79 en bij 4 rollen al €7,74! Wacht niet langer en bestel je sokkentape zodat je ze morgen op het voetbalveld kunt gebruiken. Geen last meer afzakkende sokken of scheenbeschermers. Heb je vragen over het bestellen van sokkentape voor het voetballen? Neem contact met ons op: info@sporttape.nl.