Kinesiotape voor tijdens het volleyballen is een tape techniek dat is ontwikkeld om het natuurlijk herstelproces van het lichaam te versnellen en tegelijkertijd versteviging te geven aan de spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Kinesiotape wordt door veel volleyballers gebruikt. Bij alle type sporters, van professionele sporters op televisie tot aan een teamgenoot of iemand bij je in de sportschool maakt gebruik van de kleurrijke kinesiotape.

Blessures door het volleyballen behandelen met kinesiotape van SporttapeX

Kinesiotape is voor verschillende doelen te gebruiken. Zo is het te gebruiken voor het herstel van een blessure, ook verlicht kinesiotape de pijn van een blessure tijdens en na het volleyballen en het oncomfortabele gevoel. Ook als je last hebt van kneuzingen en zwellingen, kan kinesiotape ondersteunen aan een sneller herstel. Alhoewel kinesiotape in eerste instantie vooral gebruikt werd voor het helende effect, wordt het nu ook gebruikt om de volleybalprestaties te verbeteren. Je kunt kinesiotape gebruiken voor een volleybalwedstrijd om zo eventuele blessures te voorkomen en de langdurigheid van je prestaties te verbeteren. 

Voordelen van kinesiotape tijdens het volleyballen

Kinesiotape gebruiken tijdens het volleyballen biedt vele voordelen:

- Makkelijk af te scheuren;

- Makkelijk aan te brengen (zelfklevend);

- Verschuift niet, ook niet onder zware omstandigheden zoals zwemmen, zweten en douchen;

- Rekbaarheid van 150%-180%;

- Blijft 5 dagen goed en comfortabel zitten.

Probeer de Kinesiotape tijdens het volleyballen en voel het verschil. Te gebruiken bij liesblessures, schouderblessures, hand/pols blessures en knieblessures. De kinesiotape is in twee vormen verkrijgbaar: kinesiotape precut en kinesiotape rol. Heb je vragen over kinesiotape kopen? Neem dan gerust contact op met info@sporttape.nl.