Fysiotape kopen doe je bij Sporttape.nl. Bij ons koop je fysiotape voor een scherpe prijs en profiteer je van gratis verzending.

Fysiotape wordt ook wel kinesiotape of medical tape genoemd en is een tapesoort ontwikkeld om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Lees hier meer over wat is kinesiotape.

Welke fysiotape kopen?

Er zijn verschillende soorten fysiotape die je kunt kopen. Zo kun je kiezen voor fysiotape en kinesiotape precut. Precut zijn vooraf op maat gemaakte stroken, bijvoorbeeld voor je knie, pols, schouder of nek. Dankzij cijfers die op de stroken staan en een duidelijk uitleg breng je deze fysiotape makkelijk en snel aan.

Hiernaast kun je ook een fysiotape of kinesiotape rol kopen. Deze fysiotape rollen zijn in verschillende maten (breedtes en lengtes) verkrijgbaar. De ideale lengte is afhankelijk van het doel waarvoor je fysiotape wilt kopen, bijvoorbeeld je pols of knie.

Je kunt de fysiotape in allerlei kleuren kopen. Het is niet dat de ene kleur een ander effect heeft dan een andere kleur. Alle kleuren fysiotape hebben hetzelfde effect. De kleur draait dus om je persoonlijke kleur. Misschien koop je oranje fysiotape omdat je het een mooie kleur vindt of kies je toch voor de blauwe kinesiotape omdat die kleur bij je tenue past?

Voordelen fysiotape

Fysiotape heeft duidelijk voordelen ten opzichte van ‘normale sporttape’. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Fysiotape zit comfortabeler dan normale sporttape
  • Dankzij de rekbaarheid van fysiotape gaat dit langer mee
  • Fysiotape is eenvoudig aan te brengen
  • Fysiotape kan ook bijdragen aan betere sportprestaties
  • Fysiotape vermindert pijn en zwellingen

Fysiotape kopen bij Sporttape.nl

Je kunt uiteraard fysiotape en kinesiotape kopen bij Sporttape.nl. Hier koop je fysiotape van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Bovendien wordt de fysiotape gratis naar je toegestuurd.

Vragen over fysiotape kopen? Neem dan gerust contact op: info@sporttape.nl

 

 

Extra informatie over fysiotape? Bekijk dan onderstaande video: