Kinesiotape voor tijdens het hardlopen kopen? Kinesiotape voor tijdens het hardlopen is een tape techniek dat is ontwikkeld om het natuurlijk herstelproces van het lichaam te versnellen en tegelijkertijd versteviging te geven aan de spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Kinesiotape wordt door veel hardlopers gebruikt. Bij alle type sporters, van professionele sporters op televisie tot aan een teamgenoot of iemand bij je in de sportschool maakt gebruik van de kleurrijke kinesiotape.

Lopersknie door het hardlopen behandelen met kinesiotape van SporttapeX

Kinesiotape is voor verschillende doelen te gebruiken. Zo is het te gebruiken voor het herstel van een lopersknie, ook verlicht kinesiotape de pijn van een lopersknie tijdens en na het hardlopen verlicht het de pijn en het oncomfortabele gevoel. Ook als je last hebt van kneuzingen en zwellingen, kan kinesiotape ondersteunen aan een sneller herstel. Alhoewel kinesiotape in eerste instantie vooral gebruikt werd voor het helende effect, wordt het nu ook gebruikt om de hardloopprestaties te verbeteren. Je kunt kinesiotape gebruiken voor een hardloopwedstrijd om zo eventuele blessures te voorkomen en de langdurigheid van je prestaties te verbeteren.

Voordelen van kinesiotape tijdens het hardlopen

Kinesiotape gebruiken tijdens het hardlopen biedt vele voordelen:

- Makkelijk af te scheuren;
- Makkelijk aan te brengen (zelfklevend);
- Verschuift niet, ook niet onder zware omstandigheden zoals zwemmen, zweten en douchen;
- Rekbaarheid van 150%-180%;
- Blijft 5 dagen goed en comfortabel zitten.

Probeer de kinesiotape tijdens het hardlopen en voel het verschil. De kinesiotape is in twee vormen verkrijgbaar: kinesiotape precut en kinesiotape rol. Heb je vragen over kinesiotape kopen? Neem dan gerust contact op met info@sporttape.nl.