Kinesiotape precut schouder - zwart

€ 11,50
Inclusief belasting

Voorgesneden kinesiotape.

Voorgesneden Kinesiologie/fysiotape voor een effectieve en snelle toepassing op de schouder voor gebruik tijdens sport of voor behandeling

Voorzien van gebruiksaanwijzing met behulp van foto’s en handige nummering op achterzijde, zodat je weet hoe je het kunt aanbrengen.

Dit type heeft een elasticiteit van meer dan 80% en kan de bewegingen van de schouder probleemloos en zonder dat u er last van heeft volgen! De tape laat lucht en vloeistof door doch is bestand tegen water en droogt snel. Bijvoorbeeld na het douchen. Daardoor heeft de tape een hoger draagcomfort ook voor meerdere dagen.

Vriendelijk voor de huid

De hoogwaardige, ademende, warmte gevoelige High-Tech acryllijm bevat uiteraard geen schadelijke stoffen en is hypoallergeen. Daardoor is de tape bijzonder huidvriendelijk en in de meeste gevallen zelfs te gebruiken als u een allergie voor pleisters heeft. Het materiaal bestaat voor 100% uit katoen en is niet met kunstmatige vezels (polyester ed.) verontreinigd.

Te combineren met etherische oliën

Voor aromatherapie kunt u de tape met etherische oliën combineren. Na het verwijderen van de tape blijven er eventueel slechts zeer weinig lijmresten achter, die u eenvoudig kunt afwassen.

Toepassingsgebied: Voor medisch- en sport-taping. Materiaal: 100% Katoen Elasticiteit: ca. 80% Houdbaarheid: 2 jaar vanaf leverdatum onder voorbehoud van de bewaar instructies.

Bewaarinstructies: Bewaren tussen 8,5°C - 27,5°C temperatuur; 40 - 70% luchtvochtigheid.

01020204

Datasheet

Farbe
Zwart
Marke
Kindmax
Materiaal
100 % katoen
Breedte
17.5cm
Lengte
25 cm
Toepassing tape
Medisch,Sport
Eigenschappen tape
elastisch,hypoallergeen
Conditie
Nieuw
Merk
Kindmax
Nieuw product